Welkom in mijn wonderwereld!

Hallo, ik ben Marijke van Ooijen! Wat leuk dat jij er bent!
Kom jij een kijkje nemen in mijn wonderwereld?

Hier, in mijn nieuwe blog, zal ik je elke week mijn nieuwste poppen, beren en andere creaties laten zien.
Ook zal ik iets vertellen over het leven van een poppen- en berenmaakster… Een leven vol nieuwe geboortes….namelijk van mijn poppen en beren.

Graag deel ik met je mijn  passie voor poppen en beren. Poppen en beren zoals ik ze graag maak en zie.
Nostalgie en romantiek spelen hierin een grote rol. Mijn poppen en beren worden met veel zorg en liefde gemaakt in mijn knusse en schattige atelier.

In mijn atelier worden met enige regelmaat workshops gegeven, waar ik mensen mag ontvangen die ook een passie hebben voor nostalgie, poppen en beren. En natuurlijk kan ik iets laten zien van wat me dagelijk bezig houdt….

Mijn “Schepseltjes” wil ik een nostalgische uitstraling geven, ik hou erg van The old shabby-style. Om mijn poppen en beren die sfeer mee te geven ben ik vaak op zoek naar mooie en oude kantjes, knoopjes, stofjes en leuke oude schoentjes.. het liefst oud en hier en daar een beetje kaal.

Deze accessoires vind ik vaak op een antiekmarkt, berenbeurs, en in lieve kleine winkeltjes met oude spulletjes.
Ik nodig je uit om mijn wereld eens binnen te stappen.. een wereld vol passie met een vette knipoog naar het verleden. En ik weet zeker dat reuze spannend en geweldig wordt..

Liefs, Marijke

Scroll to Top