Workshops

Kleine minimuis
Ik wil u voorstellen aan minimuis Marleen. Marleen telt ongeveer 20 cm. Ze heeft een schattig jurkje aan, en aan haar muizenpootjes draagt zij echte lederen schoentjes.

Kosten: € 95,-Speldenkussenmuis
Een geweldige muis op oude blaker. Compleet met speldjes, klosjes en ander naaigerei. Zo raakt u, uw speldjes nooit meer kwijt.

Kosten: € 125,-Zuster Fien
Zuster Fien zorgt voor alle zieke muisjes. Fien telt ongeveer 37 cm. Ze heeft een oud schort met kapje, en ook zij heeft geweldige oude schoenen aan.

Kosten: € 165,-Wollepopbaby
Wie is nu niet verliefd op deze wollepop. Je kan haar maken in verschillende kleuren. En wie de grote wollepop al heeft gemaakt, er is nu ook een kleinere wollepopzusje die gemaakt kan worden.

Kosten: € 75,- (klein) | € 120,- (groot)Antieke tas met beer of muis
Wie wil zo,n gewldige antieke tas nu niet. Zo'n tas staat zo leuk bij je berenverzameling. Je kan kiezen uit een beer of een muis. Kantjes, bandjes, strikjes alles is in het atelier aanwezig, om je tas zo mooi mogelijk te maken.

Kosten: € 165,-Wie een workshop wilt volgen, kan zich bij mij opgeven. Dit kan telefonisch of per e-mail. Je zoekt een workshop uit die je graag wilt volgen, dit geef je aan mij door. Zodra ik meer mensen heb die deze workshop ook willen volgen, dan prik ik een datum. Komt deze datum niet uit, dan prikken we naar overleg een andere datum. Je krijgt altijd ruim van te voren de datum te horen. Meestal vindt de workshop op zondag plaats, maar in overleg kan dit ook op een andere dag. Het groepje curcisten bestaat meestal uit vier tot acht personen, dit is een goed en leuk aantal, zodat iedereen de juiste aandacht krijgt.

De workshop begint om 9.30 uur tot ongeveer 17.00 uur. Tijdens de workshop wordt voor koffie,thee, fris en lekkers gezorgd. Met de lunch is er een lekker kopje soep, brood moet jezelf van huis meenemen. Wie een groepje van vier tot acht personen heeft samengesteld kan altijd in overleg een geschikte datum prikken. In een workshop van één dag maak je altijd het desbetreffende onderwerp af. Dat een geweldig resultaat voorop staat is een feit, maar een ontspannen en een gezellige dag is natuurlijk ook belangrijk.

Ik hoop dat alles duidelijk is omtrent de workshops. Voor vragen of suggesties kan je mij natuurlijk altijd bellen of mailen. Ik hoop je te mogen ontvangen in mijn gezellige atelier, bij één van mijn workshops.

Gastenboek

Bekijk mijn gastenboek en laat een leuk berichtje achter! klik hier..

Over mij

Hallo, ik ben Marijke van Ooijen en maak sinds begin 1990 poppen. lees meer..

Blog

Bekijk mijn blog waar nostalgie en romantiek elkaar ontmoeten! klik hier..

Verkoop

Wilt u meer informatie over de verkoop van mijn poppen en beren? lees meer..

Scrapbook

Scrapbook vindt ik ook helemaal geweldig om te doen.. lekker knippen en plakken.. lees meer..

Contact

Atelier het Maantje
Windmolen 93
2291 KV Wateringen
tel: 0174-297561
marijke@marijkevanooijen.nl