Nieuws

Londen was...amazing!!
Londen is geweldig.. We hebben weer mooie dingen mogen zien in Londen waaronder Westminster Abbey. Op de beurs hebben we onze ogen uitgekeken, zoveel verschillende berenmaaksters, en zoveel verschillede stijlen..

lees meer..Een bijzondere beurs.. Ahoy 2009
Deze beurs was heel erg bijzonder. Poppen, beren, en antiek door elkaar heengehusseld.. een smeltkroes van creatievelingen. Het niveau van de poppen en berenmaaksters was erg hoog. Ik heb werkelijk mijn ogen uitgekeken, vooral de Duitse berenmaaksters waren geweldig!..

lees meer..Karolien heeft Isabelle geadopteerd
Het plan was om het bestelde Pierotkindje Belle-Fleur op te halen op de beurs in Ahoy. Maar dat plannetje ging niet helemaal goed. Toen Karolien bij de kraam alles eens goed had bekeken kwam ze tot de conclusie dat ze de bestelde Belle-Fleur erg mooi vond..

lees meer..Londen was geweldig
De beurs in Londen was geweldig.. deze beurs werd georganiseerd door Hugglets. Zaterdag waren we al om 10 uur in Londen.. en we logeerden in Hotel Oliver, we konden vanuit dit hotel lopend naar de beurs toe. We hebben echt drie zonovergoten stralende dagen gehad..

lees meer..Mijn Blog.. waar nostalgie en romantiek elkaar ontmoeten!
Eindelijk mjn Blog gaat online. We zij bezig om mijn Blog leuk te maken, maar dit moet natuurlijk een beetje groeien. Op mijn blog wil ik wekelijks mijn nieuwste poppen, beren en andere creaties laten zien. Ook wil ik wekelijks vertellen wat er zoal in mijn leventje..

lees meer..Ellie en Mandy komen een kijkje nemen in mijn atelier
Zaterdag zijn Ellie en Mandy op bezoek geweest in mijn atelier. Ellie is een zeer lieve vriendin en een echte verzamelaarster van mijn poppen, beren en andere frutsels.. zoals bijvoorbeeld harten en speldenkussentaartjes. Haar huis is zo schattig en geweldig ingericht..

lees meer..Elize valt als een blok voor Aude
s' Middags heerlijk thee drinken bij mijn zus Elize. Lekker klessebessen over van alles en nog wat. Ik kon het niet laten om het popje Aude te laten zien, even horen wat zij van Aude vond. Elize was direct erg entiousiast..

lees meer..Naar de beurs in Londen
Nog maar net de koffers uitgepakt en een beetje bijgekomen van die heerlijke reis naar Sint-Petersburg, of het volgende reisje is al weer geboekt. Dit keer gaan Daaf en ik met de beren naar Londen!! We zijn erg benieuwd hoe deze stad er uitziet..

lees meer..Sint-Petersburg 2009 beursverslag
Mijn poppen en beren zijn met open armen ontvangen in St.Petersburg! Twee weken geleden zijn Daaf en ik met heel veel zin en met twee hele grote koffers vol met poppen en beren naar Rusland vertrokken..

lees meer..Karin & Karolien uit BelgiŽ
Afgelopen zaterdag hebben twee hele lieve goedlachse dames mijn atelier bezocht. De heenreis duurde vier uur.. dus een lange reis om speciaal mijn poppen en beren te komen bewonderen..

lees meer..Met de poppen en beren naar Sint-Petersburg in Rusland
Over vier weken.. en dan gaan Daaf en ik met de poppen en beren op reis. Deze reis gaat voor de tweede keer naar Rusland. Dit keer zijn we uitgenodigd voor een beurs in Sint-Petersburg..

lees meer..Binnenkort nostalgische accessoires!
We zijn druk bezig met de voorbereidigen voor een nieuwe pagina met oude accessoires. Omdat ik het zelf altijd erg leuk vindt om oude spulletjes te verzamelen voor mijn poppen en beren..

lees meer..Miss Kitty en Karolien
Miss Kitty is verhuisd naar BelgiŽ. Ze heeft daar een goed thuis gekregen bij Karolien. Ik wens Karolien dan ook heel veel..

lees meer..De oude beer van Juf Bornebroek
Een tijdje geleden kwam de oude juf van Lisa en David langs met een plastic tasje. In dit tasje zat een beer.. tenminste allemaal losse onderdelen..

lees meer..Met Tjitske een dag naar DABIDA in Essen
Samen met Tjitske van van Nus een zeer goede en lieve vriendin zijn we een dage naar de DABIDAdag in Essen geweest. Wat een geweldige poppenmaaksters en een warme sfeer..

lees meer..volgende pagina >>

Gastenboek

Bekijk mijn gastenboek en laat een leuk berichtje achter! klik hier..

Over mij

Hallo, ik ben Marijke van Ooijen en maak sinds begin 1990 poppen. lees meer..

Blog

Bekijk mijn blog waar nostalgie en romantiek elkaar ontmoeten! klik hier..

Verkoop

Wilt u meer informatie over de verkoop van mijn poppen en beren? lees meer..

Scrapbook

Scrapbook vindt ik ook helemaal geweldig om te doen.. lekker knippen en plakken.. lees meer..

Contact

Atelier het Maantje
Windmolen 93
2291 KV Wateringen
tel: 0174-297561
marijke@marijkevanooijen.nl