Boekpresentatie

Mijn droom wordt waar..
Mijn wens was om ooit een boek te maken. En zo'n 9 maanden geleden had ik echt het gevoel, dat ik met een boek moest beginnen. De tijd was rijp om dingen te bedenken, en natuurlijk te gaan schrijven. De ideeŽn lagen al lange tijd in mijn hoofd opgeslagen, en vloeide zo mijn uit op het witte papier.

Na het schrijven zijn we met de foto's voor het boek begonnen, gelukkkig had ik alle hulp van Lisa en Rianne. De foto's maken was een tijdrovende klus, maar erg leuk om te doen hoor. Marcel en ik hebben samen het boek zo goed mogelijk in elkaar gezet, de achtergrond, het lettertype en nog veel meer, er komt zoveel bij kijken om een boek te maken. Maar het was erg spannend en leuk om te doen. En zo groeide stukje bij beetje mijn boek steeds meer en meer.Marcel en ik hadden er echt schik in. Nu is het boek klaar, en is het tijd om het boek te laten zien aan het publiek.

Het is 29 september en ik heb een boekpresentatie, in de Hofboerderij in Wateringen. Een prachtige monumentale boerderij, een uitstekende nostalgische lokatie om mijn nostalgische boek te presenteren. Er zijn cullinaire hapjes, lekkere dranjes en snoepprikkers voor de kleintjes. Mijn poppen en beren staan overal uitgestald, dus het publiek heeft genoeg te zien en te smikkelen. Ook staat er in het midden van de zaal een super groot scherm waarop mijn boek gerpresenteerd wordt, tijdens deze presentatie is het muisstil en ik zie iedereen vol verwondering kijken. De opkomst van familie, vrienden, kennisen en curcisten is fenominaal, deze mensen komen echt voor de presentatie van mijn boek.. echt geweldig.

En dan is het zover, mijn boek wordt overhandigd door een echte barones. Deze baronens heet Baronesse van zus en zo en ginder tot Rommelzolder. Deze barones maakt er een geweldige voorstelling van, met veel grapjes en grollen en veel gelach, wat een heerlijk mens. Mijn buurvrouw Ria Brekelmans leest een prachtig stuk, speciaal voor mij geschreven. Het is een mooi en ontroerend stuk.

Maar dan is het echt tijd om het boek te laten zien, en de spanning slaat nu echt toe. Maar dan komen de eerste reacties van de mensen.. Wat mooi!.. Echt heel duidelijk beschreven.. mijn boek wordt met open armen ontvangen. Nu kan mijn avond niet meer stuk, en de dagen erna ook niet.

Ik zit nu nog steeds op een rose wolkje, en ben nog aan het nagenieten van alle complimentjes, kadootjes en hartverwarmde woorden. Nu hoop ik dat iedereen die mijn boek leest, geniet en dat er veel nieuwe muizen worden geboren.

Iedereen heel erg bedankt voor de kaartjes, complimentjes, kadootjes en lieve woorden.

Liefs en een dikke kus, Marijketerug naar 'Boek'

Gastenboek

Bekijk mijn gastenboek en laat een leuk berichtje achter! klik hier..

Over mij

Hallo, ik ben Marijke van Ooijen en maak sinds begin 1990 poppen. lees meer..

Verkoop

Wilt u meer informatie over de verkoop van mijn poppen en beren? lees meer..

Contact

Atelier het Maantje
Windmolen 93
2291 KV Wateringen
tel: 0174-297561
marijke@marijkevanooijen.nl